MISIUNEA NOASTRA

Pasiune pentru calitate și sustenabilitate. Promisiunea unei frumuseți ayurvedice derivată din natură, bazată pe cunoștințe științifice.

Misiunea noastră este să satisfacem diversele nevoi de frumusețe ale clienților care caută produse naturale de înfrumusețare, care să fie la fel de eficiente pe cât sunt de responsabile față de mediu.

Astăzi, Biotique este personificarea celor mai înalte valori din medicina indiană tradițională autentică, susținute de biotehnologia elvețiană de ultimă generație—o tradiție în frumusețe, bazată pe puritatea produselor, sustenabilitate, caracter universal, cercetare de pionierat, dezvoltare și producție de peste 25 de ani.

Produsele Biotique nu acoperă problemele, ci le elimină. Cu 100%
plante naturale . Fără substanțe chimice. Fără conservanți. Fără testare
pe animale. Totul în ambalaje ecologice și reciclabile. Testate
dermatologic pentru siguranță.

 

Suntem sinonimul unei îngrijiri serioase a pielii și părului, dezvoltată din Ayurveda, principala tradiție medicală în India de peste 5000 de ani.

Produsele Biotique se bazează pe rețete autentice Ayurveda, din textele vedice străvechi originale, transmise din generație în generație până la fondatorul nostru, Vinita Jain.  

Înainte de timpurile străvechi, sănătatea și frumusețea erau ceva trecător. Durata medie de viață adultă era 30 de ani, iar natura își lua tributul. Apoi, acum 5000 de ani, înțelepții Aryan din India au căutat printre vastele resurse ale naturii, pentru a prelungi această existență efemeră. Înainte să fie construite piramidele, acești înțelepți străvechi au creat Ayurveda. Aceasta este știința vieții; cuvintele sanscrite „Ayur” înseamnă „viață”, iar „veda” înseamnă știință sau cunoaștere. Ayurveda este sistemul de medicină naturală care a trecut testul timpului și tratează individul în întregime, promovând atât prevenția, cât și vindecarea, pentru sănătatea minții, a corpului, a spiritului și a simțurilor.  Și doar fondatorul Biotique, Vinita Jain, deține adevăratele rețete ayurvedice pentru vindecare și întinerire naturală.

CUM A APARUT MARCA BIOTIQUE

1992: Anul în care a început Biotique—și în care visul unei tinere indience a devenit realitate. În copilărie, Vinita Jain a trăit într-o capsulă temporală ayurvedică —pe plantațiile de ceai ale familiei ei, pe colinele luxuriante de la poalele Himalayei, la 500 de mile distanță de cel mai apropiat spital. 

Maeștrii—ai căror strămoși au fost înțelepții din vechime care au creat Ayurveda, Yoga, Meditația și alte filosofii holistice dovedite–au fost primii ei învățători. Și așa și-a început Vinita Jain călătoria ei de o viață, de a duce mai departe înțelepciunea moștenirii ei holistice, pentru viața și prosperitatea tuturor.

Maeștrii din Himalaya trăiau în peșterile de pe proprietatea familiei lui Vinita Jain, unde aceasta a învățat să citească sanscrita și a studiat străvechile texte ayurvedice. Avea un interes deosebit pentru rețetele de tinerețe și longevitate. [Știați că Ayurveda este primul sistem din lume care a acordat o atenție atât de mare problemelor îmbătrânirii? O întreagă ramură a medicinei este dedicată exclusiv tonicelor de întinerire și refacere și terapiilor cosmetice.]

Când a venit timpul, Vinita Jain a părăsit plaiurile Himalayei pentru a merge la Universitatea din New Delhi. După facultate, a studiat biotehnologia în Elveția și și-a folosit uriașa cunoaștere și interesul pentru bio-știință ca să pornească Biotique – o eră nouă a frumuseții organice puternice. Ea este vizionara care a introdus biotehnologia elvețiană modernă în înțelepciunea veche de 5000 de ani, punând laolaltă ce are mai bun Orientul și Occidentul, prin produse ayurvedice 100% vegetariene pentru îngrijirea pielii și a părului și pentru sănătate 

În prezent, Vinita Jain conduce o echipă de doctori calificați în Ayurveda, savanți și cosmetologi elvețieni, care proiectează, produc și ambalează produsele Biotique. Doctorii specializați în Ayurveda sunt practicanți experți în multe domenii ale medicinei și îngrijirii naturale a sănătății, pentru a folosi întregul corp de cunoaștere al naturii.  Rezultatul: produse foarte eficiente pentru îngrijirea pielii și a părului, care tratează și mențin sănătatea, frumusețea și starea de bine, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum.

CULTIVAREA EXCELENȚEI

Produsele Biotique sunt făcute din ingrediente pure 100% organice, fără conservanți, din resurse regenerabile—cultivate, culese, amestecate și produse pe colinele de la poalele Himalayei.

La Biotique, plantele și extrasele hibride din plante sunt combinate cu biotehnologia, pentru realizarea unor produse de mare eficiență. Avem un proces special de extragere la rece, care păstrează ingredientul activ din plantă, astfel încât inteligența plantei să poată să interacționeze cu inteligența corpului, pentru a promova sănătatea și frumusețea. Formulate din extrase pure de plante cultivate organic, produsele Biotique sunt fabricate la standardele EEC și FDA și încorporează principiile medicinei preventive pentru o utilizare zilnică.

Produsele noastre sunt concepute, fabricare și ambalate de doctori calificați în Ayurveda, cosmetologi și dermatologi elvețieni.

Toți doctorii specializați în Ayurveda sunt practicanți în diferite domenii de medicină și îngrijire naturală a sănătății.

Ca producător de colecții de produse ayurvedice de primă clasă pentru îngrijirea pielii și a părului, Biotique este dedicată să aducă pentru dumneavoastră cea mai înaltă calitate și valoare pentru investițiile dumneavoastră în frumusețea naturală, la toate vârstele frumuseții dumneavoastră.